Uutiset

Kiitos Kaudesta 2019

07.11.2019

Kausi 2019 oli toinen vuoteni Euroopan Tourilla. Ensimmäinen vuosi oli melko haasteellinen varsinkin alkukaudesta. Loppua kohden peli alkoi rullaamaan ja lopulta nousin Race to Dubai rankingissa 78. sijalle. Ensimmäiselle vuodelle asetin tavoitteekseni uusia pelioikeuteni eli 110 parhaan joukkoon sijoittumisen. Onnistuin siis ensimmäisellä kaudella todella hyvin. Tänä vuonna tavoitteeni oli päästä pelaamaan kiertueen finaalikisaan Dubaihin, johon paikka aukeaa 50 parhaalle pelaajalle.

suomi

Uutta kisaputkea odotellessa

17.04.2019

Kevät on tullut Suomeen ja kentät alkavat olemaan auki Etelä-Suomessa. Tällä hetkellä Euroopan Tourilla on kolmen viikon tauko, jos ei Masters Tournamentia lasketa. Edellinen reissuni Malesiaan ja Intiaan meni melko heikosti pelien osalta ja tuntui siltä että tauko tuli hyvään saumaan. Ensimmäisen taukoviikon olin hieman sairaana ja en päässyt treenaamaan niin kuin oli ajatus. Toisen viikon vietin Espanjan Luminessa treenaten. Espanjassa oli melko tuulista koko viikon, joten keskityin enemmän lähipelin treenaamiseen.

suomi

Desert Swing

05.02.2019

Vuosi 2019 on nyt saatu startattua kolmen kisan merkeissä. Leireilin viikon verran Dubaissa ennen kuin ensimmäinen kisa alkoi Abu Dhabissa. Treenatessa sain palasia pikku hiljaa kohdalleen jouluruosteiden jälkeen. Abu Dhabissa löin paljon hyviä lyöntejä ja tuntui että aineksia oli hyvään kilpailuun. Loin paljon birdiepaikkoja, joita en pystynyt hyödyntämään putterin ollessa viileä kaksi päivää. Myös bogit tulivat lähes aina kun siihen mahdollisuus oli. Kisavire ei ollut vielä kohdallaan ja karsiuduin viikonlopun peleistä.

suomi

Kausi yhteenveto 2017

21.11.2017

Huippukausi Challenge Tourilla (CT) on nyt takanapäin. Treenikauden talvella vietin aika pitkälti Floridassa ja Espanjassa. Päätavoitteeni oli kehittää wedge-lyöntien pituuskontrollia.

Aloitin kauden Turkissa Vierumäen villillä kortilla. Homma lähti rokkaamaan heti ensimmäisestä kilpailusta ja sijoituin lopulta toiseksi tiukan voittokamppailun Ryan Evansille hävinneenä. Oli tärkeää saada hyvä alku kauteen varsinkin, kun oma pelioikeus ei riittänyt kovinkaan moneen CT-starttiin.

suomi

Loppukiri alkaa

14.09.2017

Syksy alkaa olla Suomessa käsillä. Challenge Touri on edennyt myös kauden viimeiselle kolmannekselle. Edessä ovat vielä lähes kaikki suurimmat kilpailut. Matka vie mm. kohti Kazakhstania, Kiinaa, Dubaita ja Omania. 

suomi

Juhannusviikko

21.06.2017

Belgian ja Ranskan kilpailut ovat takanapäin. Belgiassa pelaaminen ei lähtenyt oikein lentoon missään vaiheessa. Rautalyönnit olivat vähän heikkoja koko viikon ja ajoin itseni melko vaikeisiin paikkoihin. Onnistuin lopulta tekemään kuitenkin Cutin ja sain varsinkin sunnuntain loppukierroksesta virtaa seuraavalle viikolle.

suomi

Alkukesän fiiliksiä

21.06.2017

Tsekin kilpailu meni alusta lähtien lähes täydellisesti. Ensimmäiset kolme päivää onnistuin pelaamaan ilman bogeja ja sitä kautta pelasin itseni voittokamppailuun mukaan. Viimeiset kaksi kierrosta pelasin Jenkin Julian Surin kanssa. Kilpailuasetelma oli lähes sama kuin Turkissa, sillä olimme hieman karussa jahtiporukasta. 

suomi

Mietteitä Turkin kilpailusta

01.05.2017

Turkin kisa on takanapäin ja taskuun jäi toinen sija. Voittokamppailu oli tiukkaa vääntöä oikeastaan kahden päivän ajan. Taistelin voitosta ensimmäisen kerran Challenge Tourilla sitten vuoden 2013 kevään. Oikeastaan painetila ei tuntunut juurikaan erilaiselta kuin Nordic Liigassa. Kaikkein vaikeinta oli pysyä hetkessä kierrosten välisen ajan. Yritin keksiä kaikenlaista tekemistä ettei tule liikaa mietittyä tulevaa. Katselin sarjoja, kuuntelin musiikkia ja nukuin pitkiä yöunia.

suomi

Talvikauden kuulumisia

16.03.2017

Talvi on edennyt jo melko pitkälle ja kevään merkkejä on ilmassa. Oma treenikauteni alkoi tammikuun 9. päivä leirillä Floridassa. Olin kolme viikkoa leirillä West Palm Beachin alueella Antti Ahokkaan kanssa ja muutaman viikon Roopen ja Minnin luona Orlandossa. Kaikenkaikkiaan jenkkireissu oli onnistunut. Reissu oli pisin mitä olen toistaiseksi tehnyt ja tuntui siltä että sai rauhassa treenata ja pelata tinkimättä mistään osa-alueesta. Kelit ja golfkenttien kunto olivat molemmat lähes täydellisiä. 

suomi

Kiitos!

24.11.2016

Kausi 2016 on nyt pelien osalta pelattu ja haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita tästä vuodesta!

suomi