Alkukesän fiiliksiä

21.06.2017

Waterloo, Belgia

Tsekin kilpailu meni alusta lähtien lähes täydellisesti. Ensimmäiset kolme päivää onnistuin pelaamaan ilman bogeja ja sitä kautta pelasin itseni voittokamppailuun mukaan. Viimeiset kaksi kierrosta pelasin Jenkin Julian Surin kanssa. Kilpailuasetelma oli lähes sama kuin Turkissa, sillä olimme hieman karussa jahtiporukasta. 

Viimeisen kierroksen alkuun sain kaksi tärkeää birdietä ja sain Julianille luotua pientä painetta. Kaveri sortuikin alussa pieneen hapuiliin ja kuroin kolmen lyönnin eron tasoihin puoleen väliin mennessä. Takaysi alkoi tiukalla taistolla kunnes Julianin Amerikkalainen kone alkoi jyskyttää neljän birdien merkeissä. Jouduin takamatkalle viimeisille rei'ille. 16 reiän birdien ansioista nousin taas lyönnin päähän. 17 reiällä minulla oli 4 metrin birdiepaikka tulla tasoihin, mutta ikävä kyllä putti ei mennyt pussiin ja olin edelleen yhden perässä. Viimeisen väylän draivi päätyi tiukkaan raffiin josta jouduin lyömään välilyönnin ja lopulta tyytymään bogiin. Tiukka oli taistelu, mutta ei riittänyt tällä kertaa. Varmasti taas yhtä kokemusta rikkaampana ja isolla ajatuksella eteenpäin. Hajulla ollaan!

Vietin Tsekin jälkeen väliviikon leväten, treenaten ja kävin edustamassa muutamassa yritystapahtumassa. Keho ja mieli tuntuvat tuoreilta jälleen ja olen valmis uusin haasteisiin. Tällä viikolla pelaan Belgiassa Brysselin eteläpuolella Royal Waterloon kentällä. Kenttä on tuttu muutaman vuoden takaa. Kenttä on kapeahko isoilla puilla varusteltu vanha puistobaana.
Torstaina tykitetään!