Juhannusviikko

21.06.2017

Suomi

Belgian ja Ranskan kilpailut ovat takanapäin. Belgiassa pelaaminen ei lähtenyt oikein lentoon missään vaiheessa. Rautalyönnit olivat vähän heikkoja koko viikon ja ajoin itseni melko vaikeisiin paikkoihin. Onnistuin lopulta tekemään kuitenkin Cutin ja sain varsinkin sunnuntain loppukierroksesta virtaa seuraavalle viikolle.

Ranskan kilpailuareena St. Omer oli tuttu neljän vuoden takaa. Challenge Tourilla jollain tavalla legendakisan maineessakin oleva kilpailu tarjosi jälleen haasteita. Ensimmäinen päivä pelattiin melko reippaassa tuulessa ja kierroksen jälkeen Par- tulos tuntui ihan kelpo suoritukselta. Kolme viimeistä päivää pelattiin melko täydellisessä auringon paisteessa eikä tuultakaan juurikaan ollut. Kentästä haasteellisen teki kumpuileva maasto ja kinkkiset griinit. Väylät olivat tänä vuonna kuivat ja avauslyönnit valuivatkin monella väylällä lähes aina raffiin. Monella väylällä ainut tapa osua väylään oli tulla rinteen vastaisella kierteellä, mikä vaati avauslyönneiltä molempien kierteiden hallintaa. 

Keikuin kärjen tuntumassa kolmannella ja neljännellä kierroksella, mutta en ikävä kyllä saanut aikaiseksi sitä viimeistä supervaihdetta, millä olisin sinne palkintokorokkeelle yltänyt. Kaikenkaikkiaan koin, että viikko oli kuitenkin positiivinen. La Calassa pelattu Espanjan Challenge Tour vähän kaiveli, kun en saanut hyvää tulosta aikaiseksi mäkisellä kentällä, mutta nyt homma toimi paljon paremmin. Kehitystä tulee ja se on pääasia!

Tällä viikolla pidän väliviikon kilpailemisesta, jonka jälkeen palaan kehiin Skotlannin nummilla. Skotlannista matkustan suoraan Prahaan kisoihin ja sieltä suoraan Sardiniaan. Kisoja riittää ja intoa myös! Hyvää Juhannusta!